SHAKLEE

SHAKLEE

Friday, November 28, 2014

SIJIL HALAL SHAKLEE



Assalamualaikum dan hai...

Sejak azali lagi timbul isu halal haram Shaklee.. Pada saya itu hanya permainan emosi manusia yang tak senang tengok kita maju dalam bisnes..

Ada je produk kesihatan yang lain tapi mengapa tidak dibangkitkan sebagai isu hangat? Itulah saya kata, manusia yang berhati begitu sememangnya lebih gembira sekiranya dapat melihat kita jatuh. Moga saya dijauhkan sikap macam tu.

Ok. tak mau cerita panjang. Dibawah ni adalah sijil HALAL SHAKLEE yang dikeluarkan oleh Islamic Service of America (ISA) untul produk SHAKLEE.




Kepada pengguna Shaklee, dan kepada yang mahu mencuba dan menikmati kebaikan Shaklee, gunakannya tanpa was-was. Selamat menjalani kehidupan yang lebih sihat!
Jika ada sebarang pertanyaan tentang status halal Shaklee, anda boleh salurkan kepada Shaklee Malaysia dengan menghubungi contact di www.shaklee.com.my.

SEKIAN,TERIMA KASIH..



** These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease. ------------------------------------------------------------------ Hubungi saya dengan sms ke 012 9840904 atau email mamadanies@gmail.com untuk maklumat lanjut.

1 comment:

  1. Sekarang kan boleh check status halal haram sesuatu produk. Check sendiri bukan percaya cakap orang semata-mata.

    ReplyDelete