SHAKLEE

SHAKLEE

Monday, November 24, 2014

CARA JADI AHLI


ASSALAMUALAIKUM DAN HAI!

SALAM PERKENALAN SEMUA..

NAK JADI AHLI KAN? MUDAH SAJA..

ADA DUA(2) CARA JADI AHLI SHAKLEE..

CARA 1 :

Dengan Bayaran
Yuran pendaftaran adalah sebanyak RM65 sahaja untuk seumur hidup. Kos penghantaran MEMBER KIT ke Semenanjung Malaysia adalah RM10, dan jika ke Sabah/Sarawak kosnya adalah RM20. Jika anda pergi sendiri ke branch Shaklee untuk mendaftar, maka anda tidak perlu membayar kos penghantaran member kit ini (daftar dengan menggunakan ID 1149379 sebagai sponsor/upline).
Penting untuk anda mendapatkan MEMBER KIT ni.. sebab penerangan berkenaan dengan semua produk shaklee ada di dalam MEMBER KIT ni.


CARA 2 :
Keahlian Percuma
Untuk mendapatkan keahlian Shaklee secara percuma pula, anda cuma perlu membeli produk Shaklee yang bernilai 200UV (lebih kurang RM700) dan produk tersebut boleh anda gunakan sendiri ataupun dijadikan sebagai stok untuk berniaga. Pembelian ini adalah pada harga ahli. MEMBER KIT tetap dapat!
Tapi kalau anda tak tahu nak pilih produk yang mana satu untuk mencapai 200uv, tak perlu pening kepala nak fikir produk apa nak ambil.  Hanya ambil 2 botol Vivix sahaja! Dahla beli harga ahli.Tak pasal-pasal dapat bonus plak nanti. Kesihatan tak yah cakap la.. at least up 50%..Ehhehe..sape tak nak kan..

So saya dah terangkan cara jadi ahli.. Keputusannya terletak ditangan anda.. Kalau nak bertanya apa-apa tentang cara jadi ahli boleh juga hubungi saya di 012 9840904. Whatsapp boleh,mesej boleh, call pun boleh..tiada masalah.

SELAMAT BERJAYA!!

No comments:

Post a Comment